Even voorstellen nummer 6 Esra Bieren

Even voorstellen Esra Bieren

Even voorstellen. 

In maart 2022 komen de gemeenteraadsverkiezingen er weer aan. Ook de VVD in Alblasserdam is druk bezig voor de verkiezingen. Voorafgaand aan dit proces hebben wij als VVD Alblasserdam een mooie lijst samengesteld. Nummer 6 op de lijst is Esra Bieren.

 

Mijn naam is Esra Bieren en ik ben sinds 2019 lid van de VVD. Naast mijn interesse voor politiek, wat zich onder andere uit in het bemachtigen van een plek op de lijst voor de VVD in Alblasserdam en in mijn positie als secretaris voor het regioverband MerweDrecht, ben ik bezig met mijn master Ondernemingsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hiernaast ben ik ook werkzaam bij de Erasmus School of Law als student assistent van het Learning Innovation Team. Vanuit mijn achtergrond in het ondernemingsrecht zie ik het belang van ondernemers zo veel mogelijk ruimte bieden dan ook erg in. Dit gaat hand in hand met het creëren van zo min mogelijk regels, zodat ondernemers zich zo goed mogelijk kunnen ontplooien. Dit is een van de kernwaarden van de VVD en daarom ben ik erg trots dat ik juist voor deze partij lokaal op de lijst mag staan, want het lokaal ondersteunen van ondernemers vormt de kern van het goed ondernemerschap. 


In mijn vrije tijd reis ik graag en lees ik, als de hoeveelheid leeswerk voor mijn studie het toelaat, graag een goed boek. Daarnaast ben ik ook graag actief bezig: ik ga graag een rondje wandelen of hardlopen. Een borrel op zijn tijd kan ook uiteraard geen kwaad! 


Bij de gemeenteraadsverkiezingen sta ik op plaats zes. Ik ben erg trots dat wij als Alblasserdamse VVD een lijst hebben kunnen samenstellen met ervaring, maar ook een diverse lijst met jonge en actieve leden vanuit verschillende achtergronden. Ik kijk er dan ook naar uit om me actief bezig te houden met de campagne en hierna de kernwaarden voor het vrije ondernemerschap hoog te houden in Alblasserdam. Samen maken wij er onder het motto “Durven Kiezen, Durven Doen” een liberaler dorp van.

Bi