Even voorstellen nummer 2 Stavros Barzas

Even voorstellen

In maart 2022 komen de gemeenteraadsverkiezingen er weer aan. Ook de VVD in Alblasserdam is druk bezig voor de verkiezingen. Voorafgaand aan dit proces hebben wij als VVD Alblasserdam een mooie lijst samengesteld. Nummer 2 op de lijst is Stavros Barzas

Mijn naam is Stavros Barzas, 52 jaar, geboren in Griekenland en vanaf mijn achtste jaar woonachtig in het mooie en dynamische Alblasserdam.
Je kunt wel zeggen dat ik geworteld ben in Alblasserdam sinds mijn komst in 1978 en verblijf sinds dien. De Nederlandse normen en waarden heb ik omarmd en na het doorlopen van de naturalisatieprocedure beschik ik over de Nederlandste nationaliteit. Hierop ben ik oprecht trots! In het dagelijks leven ben ik werkzaam en mede verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten bij een beursgenoteerde multinational die actief in in de koeling, airconditioning en ventilatie in gebouwen, voedselindustrie, petrochemie en de scheepvaart.

Mijn politiek actieve periode voor de VVD is in 2009 gestart, in eerste instantie als burgerraadslid en deze raadsperiode als uw raadslid.
Waarom de VVD? Voor mij zijn de liberale waarden die de VVD nastreeft vanzelfsprekend.
Geestelijke overtuiging, huidskleur, nationaliteit, seksuele geaardheid, geslacht of maatschappelijke positie zijn steeds vaker een punt van polarisatie/discussie en komen hiermee ook in Alblasserdam onder druk staan.
Leven in vrijheid zonder de vrijheid van een ander in de weg te staan. Dit maakt dat wij elkaar in elkaars waarde moeten laten en elkaar dienen te verdragen om wie we zijn en waarin wij geloven.

Bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen sta ik op nummer 2 en zal mij inspannen voor het behoud van de liberale waarden die de VVD nastreeft.