Durven kiezen, durven doen

Durven kiezen, durven doen VVD Alblasserdam De VVD Alblasserdam heeft tijdens de ledenvergadering van 1 november jl. Herman Verweij als lijsttrekker van de VVD gekozen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Durven kiezen, durven doen

VVD Alblasserdam

 

 

De VVD Alblasserdam heeft tijdens de ledenvergadering van 1 november jl. Herman Verweij als lijsttrekker van de VVD gekozen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Herman brengt  veel  dossierkennis en ervaring mee uit vorige raadsperiodes waarin hij namens de VVD enthousiast en betrokken het liberale geluid heeft laten horen. 

 

Herman is deze  huidige raadsperiode ook fractievoorzitter van de VVD fractie en als nestor in de raad ook vice voorzitter van de gemeenteraad van Alblasserdam. Herman zal gesteund worden door ervaren teamspelers en zittende raadsleden, Stavros Barzas, Arjan Dekker, Mieke Van ‘t Verlaat en enthousiaste nieuwelingen Jeffrey Dame, Esra Bieren en Xander van den Bos.‘Ik kijk er erg naar uit om met deze mooie mix van ervaren en jonge betrokken mensen een bijdrage te leveren aan ons mooie dorp!’ aldus Herman Verweij.  

 

Het verkiezingsprogramma van de VVD krijgt het motto: Durven kiezen, durven doen.

In het verkiezingsprogramma van de VVD staat dat zij zich hard gaan maken voor de volgende speerpunten:

  • Veiligheid in Alblasserdam; actieve aanpak van ondermijnende criminaliteit en overlast
  • Leefbaarheid; verbetering van de kwaliteit van de buitenruimte. Een schoon, groen en fraai Alblasserdam waar wat te doen is voor jong en oud.
  • Financieel gezond; verantwoorde keuzes zodat we ons dorp mooi houden zonder onnodige lastenverhoging   
  • Goede zorg; met een warm hart maar met een zakelijke blik die zorg voor jongeren en ouderen bieden die echt nodig is.
  • Wonen; een kwalitatief, duurzaam en divers aanbod en extra kansen voor jongeren en inwoners van Alblasserdam op de lokale woningmarkt.
  • Bereikbaarheid;   goede ontsluiting en goed openbaar vervoer zijn essentieel voor onze inwoners en bedrijven  

 

Als beoogd wethouder kandidaat heeft de VVD Alblasserdam gekozen voor Freek de Gier.

Freek de Gier is geen onbekende in de lokale politiek, naast zijn inzet van meer dan 12 jaar als raadslid, respectievelijk fractievoorzitter en lid van de Drechtraad namens de VVD  heeft Freek een grote inzet en verdienste getoond voor de gemeenschap en de gemeente Alblasserdam.

Voor zijn inzet en toewijding heeft Freek een koninklijke onderscheiding ontvangen.

 

De VVD  leden zijn blij met het enthousiasme en de loyaliteit waarmee de gekozen kandidaten zich in willen zetten en met zijn allen kijken wij dan ook uit naar de komende gemeenteraadsverkiezingen.

 

Voor nadere informatie kunt in contact treden met Arjan Dekker, VVD Alblasserdam, telefoon 06-11870576.